2005-05-17

St. Johns-London-Amsterdam

De vlucht blijkt eerst uit Halifax te komen, en kwam wat laat aan... Je vraagt bovendien om een raamplaats voor de vleugel. Aan het tweede was voldaan, het eerste (ondanks de codering) niet echt; ja, ik zat daar waar een raam zou kunnen zitten, en nee, er was daar net geen raam.

In London aangekomen, kom je erachter dat de puinhoop die veiligheid heet alleen maar groter is geworden. De mensen die maatregelen bedenken, zijn meestal slecht in het bedenken van de effecten... Deze keer viel het schaartje niet voldoende op. De lounge werkte in ieder geval wel. Het enige nadeel is, dat ze wel erg veel op elkaar beginnen te lijken. Verder melde Telfort twee voice messages; die maar op Schiphol afluisteren.

``This is tuesday, so this must be Belgium...''. Je luisterd een bericht af, en verblijdt je teamleider met je aanwezigheid (in Nederland). Je neemt de trein, en deze keer haal je het totaan Leiden voordat een verbaasde/verdwaasde buitenlander (of voormalige nederlander) de weg vraagt. De temperatuur in Nederland valt wel mee (voor iemand die net uit het barre Canada terug is), of de jetlag is dusdanig dat ik het verschil tussen een oven en een koelkast voorlopig niet kan ontdekken;-/

Geen opmerkingen:

Volgers