2014-10-23

Vijf

Dan lukt het opeens wel om dingen te versturen. 't Weer werd er in ieder geval niet veel beter op, maar we daalden wel vanaf Sao Paulo en we staken de Paraguay over.
In Corumba een goedkoop hotel gevonden, en die avond vis gegeten. Er was wel een heuvel met een kruis en een uitzicht, maar de weg daar naar toe werd als gevaarlijk omschreven, vandaar alleen het uitzicht naar, en niet vanaf;

Daarna naar de grens getrokken, maar misschien is de bus de volgende keer beter. Brazilië uit, en Bolivia in is pijnloos. Geld van een wereldpas krijgen iets moeilijker; uiteindelijk maar mijn dollars gewisseld, en een kaartje binnenland gekocht. Geloof niet dat dat de trein des doods nog rijdt, maar dit ding hobbelt ook leuk. Nu nog een foto ervan zien te nemen, en op te nemen in dit verslag. Enige probleem met dat idee was dat het duister was voordat we ergens langer dan één minuut bleven staan. Wel daar eten gescoord; kip met rijst en wat friet.
Dan kom je aan en volg je je routeplanner naar een goedkope plek; slechts twee problemen, a) de kaart klopte niet helemaal, en b) de prijs ook niet. Hoop gewijs, maar als je uiteindelijk een plek vindt voor iets dat echt schappelijk is, slaap je toch rustiger.



De volgende morgen bleek dat het Maestro symbool ook niet heilig was; twee geldautomaten hadden het, beiden hadden één probleem... waar is mijn geld. 't Centrale plein is wel rustiek, met wat mooie gebouwen , en . Deze plek heeft geen Wi-Fi, en ontbijt moest ook op de straat gescoord worden. Denk dat ik door moet naar Santa Cruz voor service.
Busje gevonden, enige nadeel behalve de prijs, 't vertrok pas nadat het vol was. In Santa Cruz lukte het redelijk snel om een werkende geldautomaat te vinden, maar een goedkope slaapplek kostte wat meer meters.

Geen opmerkingen:

Volgers