2011-09-29

volgende land dan maar...

De volgende ochtend viel de hoeveelheid mist op, en bleek het niet zo eenvoudig te zijn om de plek te verlaten... daarom gaan liften, met alle problemen van dien; kwam deze keer wel aan op het volgende busstation, maar dat bood geen snellere oplossing, en de trein was eveneens niet goedkoop.

De bus voerde wel langs/door Telc, maar dat was minder spectaculair dan gepland. Vanuit Brno maar een nachtbus naar Poprad genomen... leek ver genoeg Slovakijë in en groot genoeg. Weet nog steeds niet of de plek dat groot is, maar het bood toegang tot de Tatra via de gelijknamige spoorweg. Dat was best spectaculair, en omdat ik zo slim was om te wachten totdat de zon op was, prima te doen.

Daarna afgereisd naar Bratislava... waarom vertrekken alle bussen naar interessante/nuttige locaties pas uren later? Aangekomen aldaar in een jeugdherberg getrokken; een van m'n kamergenoten is nogal strict joods en het nieuwjaar slaagt erin om zijn plannen toch wat te verstoren.

Fotos volgen zodra ik en m'n telefoon en m'n computer en een werkend netwerk op een plek heb met voldoende volle batterijen.

Geen opmerkingen:

Volgers