2011-09-20

Zig, zag, en zog?

De volgende morgen vroeg genoeg opgestaan om de oude binnenstad te bekijken. Ook deze plek is enige tijd oud. Voor een relatief klein land hebben ze veel stadswapens, een oud huis met nog oudere onderdelen (maar op een straat waardoor 't niet echt te fotograferen is) en een wijk met houten huizen (in verschillende staat van reparatie).



Daarna door naar de volgende hoofdstad met een combinatie van tickets. De tijden staan me een middag toe zonder nog een munteenheid nodig te hebben. Deze stad bevat veel groen, en de sloten op de bruggen worden vanzelf door de verliefde paren geleverd.




Daarna was het terug naar het busstation en door naar de volgende hoofdstad. Tevens terug naar de middeleuropese tijdzone. Voor de afmetingen van Warschau heeft het een kleine binnenstad. De Duitsers hebben niet geholpen met het in tact houden.



Daarna werd het weer slecht en dacht ik te ontsnappen naar Gdansk... niet de meest brilliante route; het weer noord was nog erger, en de bus deed er nog langer over dan ik dacht.

Geen opmerkingen:

Volgers