2015-01-19

Tweeënveertig

Na San Gil naar Villa de Leyva gegaan. Het dorp is in redelijke authentieke staat. Alleen kwam ik daar in het duister aan, en de zoektocht naar een bed was iets moeizamer dan gewenst.
De volgende morgen over dezelfde kasseien het een en ander gaan ontdekken; , , en stammen van het belangrijkste plein. Daarna door wat straten gelopen , langs een parkje (naast een kerk en klooster), meer straten , en kan je de bergen ook zien liggen .
Daarna afgereisd naar Bogota. Die stad te is gelukkig niet zo uitgebreid als Quito, maar ook niet echt compact. Na enig wandelen uiteindelijk wel een plek voor de nacht gevonden.
De volgende dag op pad langs huizen , en een museum met veel goud , inclusief voor cosmologische zaken , en het offeren aan het water . Verder eindelijk de mysterieuze stad el Banco op een kaart gevonden . Die kaart was groot genoeg voor mijn reis door Colombia .
Ook langs de boerderij van Simon Bolivar gekomen . De kabelbaan vlak daar bij in de buurt was alleen erg druk.
Het voornaamste plein, voor het gemak maar naar Simon Bolivar vernoemd was het filmen waard; interessante gebouwen aan alle kanten , , en . Ook hier was Charlie Hebdo herdacht.
Het enige probleem met al dit wandelen was dat het wel vaak regent hier in deze tijd van het jaar.

Geen opmerkingen:

Volgers