2008-12-02

Don't cry for me Argentina...

Za 29-11

De lounge in AMS begint beter te worden; ze willen welliswaar je bankpas zien, maar hebben iets meer te lezen dan de telegraaf en serveren een koekje bij de thee. De amerikanen zijn ondertussen wel gek geworden; veiligheid is geen circus, behalve op IAD, en ze verwachten niet dat Barack de komende 4 jaar overleeft... De vlucht blonk uit door middelmatigheid; ik geloof niet dat UA van haar passagiers houdt.

Zo 30-11

Vervolgens kom je in Buenos Aires aan; 't is officieel, ik reis te veel, want bij iedere grens is men ten minste verbaasd over de inhoud van m'n paspoort. Na een gevecht met zo ongeveer alle werkende ATMs op de luchthaven toch geld weten te extraheren, en daarna een bus naar de stad gevonden. Daar in een hostel ingecheckt. Tevens lijkt het alsof men hier zomertijd kent. Na een kleine siesta wat rond gewandeld. Dinner in een fastfood zaak genoten; het voetbal op TV was minder te genieten... Boca tegen Racing, en de zaak zat vol met idioten.

Ma 1-12

Maar weer eens ontbeten met koffie... Vervolgens weer eens de stad in; nu ook bij het treinstation en de haven gekomen; de een is duidelijk over de heuvel, de andere bood wat ongelukkige tijden... Het is niet zozeer een regio met regenseizoenen, maar nat is het wel; zo te zien niet voortdurend, de bevolking heeft wel enige paraplus maar gaat niet gekleed alsof de zondvloed nadert... Voorlopig voldoende rond gebanjerd om morgen naar Colonia in Uruguay te verkassen.

Geen opmerkingen:

Volgers