2010-06-14

Big city



Eerste volle dag. Maar eens rondgelopen gedurende kantoor uren... 't Verschil met 's nachts is dat zaken open zijn. 't Weer is er niet beter op geworden, maar ik weet niet of de lokale bevolking overmatig stoer is met alleen een T-shirt, of dat dat normaal is. Kleine schoolkinderen worden in ieder geval van fluorizerende hesjes voorzien als ze onder begeleiding over de stoep worden meegevoerd in klassen.

Verder is Reykjavik niet geheel vlak, en er moeten momenten zijn waarop de wind niet waait, maar die heb ik nog niet echt kunnen ontdekken, Op een moment moet het zelfs geregend hebben, te zien aan de natte ramen en straten... De bewolking is bovendien niet dusdanig dat je alles makkelijk kunt zien; de Snaeffels moet zichtbaar zijn, op goede dagen, en het niveau van de wolken was dusdanig laag dat een van de andere bergen hier toploos op de foto kwam.

Plan getrokken voor morgen... het gaat dus anti-klokwijs het eiland om, en bovendien in een rare slinger als het lukt. Dat zou me ook de binnenlandse routes moeten opleveren...

Geen opmerkingen:

Volgers