2008-05-25

Soul town, soul food...

22 mei

Later op zoek gegaan naar een beroemde klok en voedsel; de klok zou met name 's avonds mooi verlicht zijn. Het voedsel bestond deze keer uit rijstepap met toevoegingen en een goede deal op een aantal deegwaren...

23 mei

Rond gewandeld, met name over een berg met shamanistische tempels etc. Ook hier is wat ooit buiten de stad viel reeds lang opgenomen binnen de stadsgrenzen. Ze hebben ook een riviertje getemd; het resultaat zou beter zijn met hier en daar een zitbankje. Het weer is voornamelijk aangenaam en de strepen op mijn voeten zijn ook weer duidelijk gedefiniëerd.

24 mei

Laatste volle dag; nog wat rond gewandeld in de stad en op een van de bergen binnen de stadsgrenzen... Tempel hier, paleis/villa daar, en de dag vliegt voorbij. Daarna voornamelijk gesnackt als avondeten. De reden waarom ze moeilijk deden toen ik in Seoul aankwam werd ook duidelijk; een groep uit Hong Kong die aan orienteering deed; de regionale kampioenschappen zijn binnenkort in Korea, en ze breiden zich alvast voor, en doen dat massaal in deze hostel. Kan in ieder geval mensen verbijsteren met mijn cantonees.

Geen opmerkingen:

Volgers