2008-05-26

this is the end...

25 mei

Het ontbijt de volgende morgen was interessant; een groep mensen uit Hong Kong kan ook als sprinkhanen functioneren. Daarna middels de metro en de locale airport express naar Inchon afgereisd. Dit is een behoorlijk eind (of lijkt zo omdat je lang onderweg bent). De luchthaven ligt op een eiland, en daar aangekomen bleek dat alle raamplekken al vergeven waren, en niemand daar meer wat aan kon doen.

Ook Lufthansa schermt met mooie electronica; het zou nog leuker zijn als die aanwezig was. Verder begin ik echt teveel af te weten van Windows. Dan kom je aan in München, en blijkt dat de eerdere vlucht naar Amsterdam veel vertraging heeft, maar de self-service counters van Lufthansa beter voorzien zijn dan de lounge van ABN in Amsterdam.

Het 'rare' type vliegtuig (CANADAIR REGIONAL JET 900) bleek een DC-9 cloon te zijn, en niet de ruimste uitvoering daarvan. Het brengt je naar een meer dan somber en koud Nederland. Qua verdwaalde vreemdelingen viel het mee deze keer; kwam thuis zonder vragen over treinen en plaatsen in Nederland.

Naschrift

Een versie met alle dagen in chronologische volgorde en fotos volgt t.z.t. op de homepage

Geen opmerkingen:

Volgers